Ulinco Group

Om Ulinco Group

Ulinco har lång erfarenhet som leverantör av gummiprodukter och gummitekniska lösningar till krävande kunder inom Nordisk industri. Koncernen är familjeägd och har med sin bas i Göteborg ca 25 anställda (hitta till oss). Ulinco erbjuder ansvarsfulla och långsiktiga lösningar till sina kunder. Koncernen är certifierad enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Verksamheten finns samlad i egna lokaler i Landvetter strax utanför Göteborg.

Ulinco AB – Gummikomponenter och lösningar till industrin

Företaget grundades 1974 och är ett privatägt företag inom Ulinco Group.

Vi är experter inom kundspecifika gummikomponenter och erbjuder stöd i hela processen från den unika designen av ett verktyg och prototyper till kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade lösningar för stora produktionsserier. Vi erbjuder även leveranser av lagerhållet standardsortiment av gummikomponenter.

Kundfokus, snabb service och ledande produkter är ledord i verksamheten. Vi finns i lättillgänglig fastighet i Landvetter, strax utanför Göteborg.

Vi ökar er konkurrenskraft
Ulinco arbetar med några av världens mest krävande kunder, inom såväl fordon som övrig tillverkningsindustri, och erbjuder pris och kvalitet i världsklass. Tillverkning sker i specialiserade produktionsanläggningar där senaste produktionsteknik garanterar produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Produktkvalitet
→ Certifierad tillverkning enligt ISO/TS16949.
→ Regelbundna audits av produktionen.
→ PPAP level 1–5 enligt önskemål.
→ Produktion mot kundspecifika standarder
→ Verifikation av specificerade egenskaper och material i välutrustade laboratorier.
→ Effektiva transportlösningar

Vi är med dig hela vägen
→ Teknisk konstruktion eller konsultation
→ Utvärdering av produktionsalternativ
→ Utfallsprovning och kontroll
→ Löpande logistiklösning

Kontakta oss så snart du ser ett behov!

Vårt systerbolag Ulinco Vulctech AB

Ulinco Vulctech AB är experter på gummi för slitage- och korrossionsskydd samt andra gummitekniska installationer. Företaget erbjuder gummitekniska tjänster, produkter samt rådgivning. Kundprojekt utförs i vår ändamålsenliga verkstad i Göteborg, ute hos kund eller genom partners.

Projekt varierar från kompletta nyckelfärdiga lösningar till mindre löpande underhåll och reparationer. Bolaget erbjuder även, med leverans från lager utanför Göteborg, ett komplett utbud av produkter till bandtransportörer, material för slitageskydd, och produkter för gummitekniska arbeten.

Besök gärna deras hemsida vulctech.se .