Ulinco är nu generalagent för Bilz produktsortiment av vibrationslösningar

Ulinco har sedan länge jobbat med vibrationsdämpande lösningar och är sedan några månader även generalagent för Bilz produkter i Sverige och Norge. Bilz grundades 1985 och fokuserar på tillverkning och försäljning av komponenter som avhjälper vibrationer och isolerar resonans. Det är ett familjeägt företag som idag drivs av familjens tredje generation.

Hållbara lösningar

Genom konsekvent vidareutveckling, speciellt inom luftfjäderteknik har Bilz befäst sin position som marknadsledare i Europa. Deras produktutbud omfattar ett mycket brett spektrum av applikationer. De erbjuder ekonomiskt hållbara lösningar då de tillhandahåller allt från enkla elastomerfjädrar till aktiva reglerad luftfjädring.

Kvalitet i fokus

Bilz står för kvalitet och levererar produkter som uppfyller dina förväntningar och specifikationer. De erbjuder bara den bästa kvaliteten baserat på de senaste rönen inom vetenskap och teknisk utveckling.


Produkter

Nivåreglerande maskinfötter


Maskinfot med dämpplatta för reducering av vibrationer och störningar. Vissa modeller har en fast bult som kan vinklas något i förhållande till bottenplattan. Bultdimensionen är valbar på samtliga modeller.

Gummiluftfjädrar


För högeffektiv stöt- och svängnings-isolering av maskiner, apparater och aggregat. Finns i flera storlekar som klarar från 10 kg upp till 10 ton per fjäder.

Kilskor, kilblock


Finns i olika storlekar för belastningar upp till 110 ton per sko. Konstruktionen tillåter noggrannheter i justeringen ner till 1/100 mm. Modeller från 105x55x58 mm upp till 500x600x152 mm.

Isolerplattor


Skivor tillverkade av en blandning av kork, gummi och polyesterfibrer. Finns i flera olika utföranden med slät eller räfflad yta.

Membranluftfjädrar


Dämpare som kombinerar patenterad justerbar dämpning med en mycket låg egenfrekvens. Mekanisk eller elektronisk styrning. Passar speciellt för isolering av mät- och testinstrument.

Justerbart laboratoriebord


Bordsskiva av sten eller stål som kan förses med automatisk mekanisk eller elektronisk nivåreglering med hjälp av gummiluftfjädrar eller membranluftfjädrar.


Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt för offert eller rådgivning.
Klicka här