Snabba leveranser från vårt breda och lagerhållna standardsortiment med vibrationsdämpare!

 

 

Sedan ett par år har vi sett en växande efterfrågan av lösningar för effektiv vibrationsdämpning av kompressorer, fläktar, ventilationssystem, värmesystem och många andra tekniska applikationer. Insikten om hur viktigt det är med vibrationsdämpning ökar i takt med att allt fler inser den betydelse rätt dämpning har för att skydda känslig utrustning från onödiga skador, reducera underhållskostnader och minska onödigt höga ljudnivåer.

Ulinco kan snabbt hjälpa till att hitta rätt typ av vibrationsdämpning då vi har ett mycket brett sortiment med leverans direkt från vårt lager utanför Göteborg. Vårt breda produktprogram och vår långa erfarenhet inom området gör också att vi kan föreslå lösningar som är exakt anpassade för era behov. Givetvis till mycket konkurrenskraftiga priser! Här ger vi några exempel på vanliga applikationer.

Kompressorer och generatorer

Kompressor kan vara betydligt svårare att isolera och det är också stor skillnad mellan kolvkompressorer och skruvkompressorer. I vissa fall kan man isolera med en cylindrisk dämpare typ TS. I andra fall krävs motorkuddar eller andra mer avancerade typer av dämpare.

Tryckkärl och elmotor

Dessa är normalt lätta att isolera då det handlar om små obalanskrafter som ger små störningskrafter. Lämpliga dämpare är cylindriska standarddämpare.

Värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem

Inom applikationsområdet HVAC (värme, ventilation och luftkonditionering) ryms många olika applikationer, och även många olika typer av tekniska utrustningar. Allt från stora kammarfläktar som kräver effektiv vibrationsdämpning till mindre luftkonditioneringsaggregat.

Om Ulinco

Ulinco erbjuder marknadens kanske största standardsortiment av vibrationsdämpare. Då vi kan erbjuda ett flertal olika gäng-konfigurationer för alla cylindriska dämpare som standard. Vi utökar vårt sortiment löpande men har idag över 12 000 standarddämpare att erbjuda.

För att uförska vårt sortiment besök vår Webbshop. I vår webbshop finner du följande cylindriska dämpare: