Här hittar du våra senaste nyheter!


Ulinco är nu generalagent för Bilz produktsortiment av vibrationslösningar

Ulinco har sedan länge jobbat med vibrationsdämpande lösningar och är sedan några månader även generalagent för Bilz produkter i Sverige och Norge. Bilz grundades 1985 och fokuserar på tillverkning och försäljning av komponenter som avhjälper vibrationer och isolerar resonans. Det är ett familjeägt företag som idag drivs av familjens tredje generation.  Läs mer.


Vi ställer ut på Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för den tillverkande industrins leverantörer och deras kunder. En äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp. Vi ser fram emot att möta dig på mässan och tveka inte att höra av dig om du vill ha ytterligare information eller om du vill boka in ett personligt möte.

Klicka här eller på bilden för fribiljetter. Vi ses i monter B09:39.


Ulinco minimerar vibrationsskador

Oönskade vibrationer i verkstadsmaskiner såsom svarvar, fräsar, slipmaskiner, pressar och stansar påverkar maskinens prestanda, leder till sämre “resultat”, störande ljud och förkortar maskinens livslängd. Vibrationer orsakar ofta även följd skador: fastigheter eller annan närliggande utrustning. Läs mer.


Ulinco har förvärvat Ferroscandia AB

Ulinco AB har den 20 April, 2018 förvärvat Ferroscandia AB. Ulinco AB är sedan många år en ledande leverantör av gummikomponenter till nordisk industri. Ferroscandia AB har sedan starten 1980 varit en pålitlig och stabil leverantör av vibrationsdämpare och andra gummimetallkomponenter till industriföretag aktiva inom många olika branscher och kompletterar vår verksamhet väl. Läs mer.


Ulinco gummidämpare eliminerar stomljud i fastighet

Ulinco arbetar med gummiprodukter till industrin. Sedan ett par år har vi en växande efterfrågan av lösningar kopplat till ventilation, värmesystem och liknande applikationer. Läs mer.


Beställ gratis katalog till din brevlåda.

I dessa digitala tider står även Ulinco AB inför förändringar och uppdateringar. Vem kan värja sig mot denna utveckling som går i rekordfart med en häpnadsväckande uppfinningsrikedom i hur vi kan synas, ge information och service på nya sätt. Läs mer.